Szakmai összefogás az egészséges szoláriumozásért!
Bejelentkezés tagok részére

Már csak Ön hiányzik!

2010. február 1.

Sosem látott összefogás a szolárium forgalmazók között!

Történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi a Magyar Szolárium Üzemeltető Egyesület Stratégiai Döntéshozóinak alakuló ülésén.
A meghívottak majd 96%-a úgy ítélte meg, hogy "el kell ásni a csatabárdot‰, az üzemeltetők sorsa most mindennél fontosabb!

Kiemelkedő sikerrel zárult az I. számú zárt ajtós közgyűlés mely a Stratégiai Döntéshozó Testület megalakulását volt hivatott létrehozni.

A jelenlévők 100%-a csatlakozott az egyesülethez, hogy munkájukkal és támogatásukkal valós cselekedeteket hozzanak létre a szolárium stúdiók forgalmának fellendítéséért. A résztvevők teljes mértékben egyet értettek abban, hogy az együtt érző szavak helyett, összefogással, közös erővel lehet csak eredményeket elérni!

Az első negyedéves programban a legfontosabb szerepet a pozitív médiakampány, az ellenőrző mérésekkel kapcsolatos információk megosztása és az egyesület üzemeltető tagjainak megfelelő mértékű reklámozása kapta. A szabvány bemutatása és értelmezése, a szoláriumozási kultúra biztonságos megreformálása is az elsődleges feladatok közé került.

A megfelelő tájékoztatást az üzemeltető tagok az mszue.eu weboldalon keresztül, vagy hírlevél E-mail útján fogják kapni. A weboldalon, zárt körű fórumon tehetik fel egymásnak kérdéseiket, melyekre a moderátor szintű Stratégiai Döntéshozó Testület összes tagja válaszolhat. A stúdiók belépésükkel élvezik a tagsággal járó adottságokat, előnyöket, egyesületi tagságot igazoló, 6 hónapra szóló matricát kapnak az üzemeltetett készülékeikre, és tag szintű belépési azonosítót és jelszót is kapnak a web felülethez. Az egyesületi tagoknak nem kell személyesen elfáradni a közgyűlésre az adott témakörben feltett kérdésekre szavazataikat és kérdéseiket elektronikus úton (interneten keresztül) hozzák létre. Tervezett, hogy internetes kapcsolaton keresztül bizonyos közgyűléseket élőben nyomon követhetnek, a későbbiekben a tagok interaktívan hozzászólhatnak.

A stúdió tulajdonosok megfelelő tájékozódását tovább könnyíti, hogy saját forgalmazójukon keresztül és a fórumon tartják a kapcsolatot az egyesülettel. Így a már megszokott bizalmi viszonyban az általuk favorizált forgalmazóval egyeztethetik lehetőségeiket. A forgalmazók a saját partnereiket nyilvántartják és az egyesület szerves részeként az elért eredményekről és a pozitív kampány részleteiről előre tájékoztatják az üzemeltetőket, kéréseiket, javaslataikat továbbítják az egyesület felé.

Tehát minden személyes kommunikáció a már megszokott forgalmazón keresztül zajlik, az esetleges félreértések elkerülése végett.

Mindazon üzemeltetők akinek a forgalmazója nem tagja az egyesületnek és csatlakozni kívánnak az egyesülethez, a lakóhelyéhez legközelebb eső vagy számára szimpatikus forgalmazóval vagy akár direkt az egyesülettel is felveheti a kapcsolatot esetleg kérhet kontakt személyt. Az egyesületi kérdésekben és kapcsolattartásban nincs helye gazdasági érdekeknek, termékeknek, promóciónak így a kellemetlen szituációk teljes mértékben elkerülhetők.

A belépés

Az egyesületi belépés a listában szereplő Stratégiai Döntéshozó Testület bármely tagján keresztül, vagy direkt az egyesületbe történhet. Ahogy már értesültek róla a tagsági díj az üzemeltetett készülékek száma szerint 10.000 Ft/6 hó. A teljes befizetett összeget a pozitív marketing létrehozására, jogi lehetőségek megvilágítására és létrehozására költjük. Lehet, hogy ez az összeg soknak tűnhet, de még mindig kevesebb, mint amit havonta "elbukunk‰ a bevétel csökkenésével. Ha megnézzük az éves forgalmakat (2008-2009) tisztán láthatóvá válik, hogy a 6 hónapos tagdíj többszörösét vesztettük el 2009-ben a bevételből, egyetlen hónap alatt!

Mit kaphatunk cserébe?

Visszakaphatjuk a kieső vendégkört! Visszakaphatjuk a szakmával kapcsolatos bizalmat. Új vendégkört érhetünk el! Pozitív médiakampányt, üzemeltetési, akciós ötleteket, konkrét megoldásokat bármilyen helyzetre, rendszeres tájékoztatást, segítséget, képviseletséget, hirdetést, reklámot, bőrgyógyászok orvosok segítségével. Csak a tagok üzleteit, szolgáltatásait hirdetjük, reklámozzuk! Természetesen mindezt csak megfelelő számú az üzemeltetői tagsággal (60-70%) lehet elérni. Minden kampánymegjelenésről (újság, rádió, tv) a tagokat e-mail útján, előre értesítjük, hogy tudják mit hozott létre az egyesület, a tagsági díjaikból és előre értesíthessék vendégeiket.

Mit kell tennünk a tagdíj megfizetésén felül?

A tagoknak egyformán az egyesületi tagok által megszavazott döntéseket létre kell hozni, be kell tartani. A tagoknak az egyesület érdekeit akár cselekedetekkel is kell képviselnie. Létre kell hozni stúdiókban a vendégek megfelelő tájékoztatását. Az esetleges (stúdiókban zajló) aláírásgyűjtésekben aktívan részt kell venniük. Természetesen mindezeket csak saját céljaikért, saját érdekükben!

A Magyar Szolárium Üzemeltető Egyesület Stratégiai Döntéshozó Testülete:

 • Barabás Tibor (Profi Sun Szoláriumtechnika Kft.)
 • Belák Péter (Püspöki Bt.)
 • Csiba Ágoston (MG és Társa Kft.)
 • Honti László (Socotex Kft.)
 • Karnóczi Csaba (Karnóczi és Társai Bt. - Magic Sun)
 • Kirschner Gábor (Interplex Kft.)
 • Kovács Zoltán (Sun System Kft.)
 • Lakatos Gábor (Szolárium Szerviz Kft.)
 • László Viktor (Ergoline Magyarország Kft.)
 • Mertli Ferenc (Sylvania Gmbh.)
 • Perényi Zsolt
 • Piszker Attila (Black Care Kft.)
 • Rádi Attila (Rádik Bt.)
 • Szén Zsolt (World Sun Kft.)
 • Varga Zoltán (Szoli Center Nap-Ász Kft.)
 • Zsíros Miklós (Szol-Vill. Ker. Kft.)

Amennyiben az Ön forgalmazó partnere nem szerepel a fenti listában vegye fel a kapcsolatot az egyesülettel és válasszon saját számára szimpatikus kapcsolattartót a belépés előnyeinek és lehetőségeinek egyeztetéséért.

Kérjük a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a politikai jellegű döntések ne befolyásolják a belépési szándékot, mert az Egyesületi csatlakozás kizárólag vendégszám növekedést eredményezheti, az üzemeltetők helyzetét hivatott stabilizálni, semlegesen! Kizárólag a bevételekre koncentrálva hozzák meg a csatlakozással kapcsolatos döntésüket!

szolárium használati tanácsok

Feliratkozás hírlevélre